Elegant Rose - Working In Background Suka Dan Duka Dikongsi Bersama

Pembaca Setia Blogku

Rafiera Network Supply - RNS

Rafiera Network Supply - RNS
Pembekal Barangan Usahawan - Click Picture To Go Website

Sunday, October 16, 2011

Tips Reject Aweks

Nak reject pompuan susah, takut nanti dia frust dan bunuh diri, jadi guna dialog ni

1) Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif...

2) Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri..

3) U nampak tak mamat tu... (padahal takda orang pun kat situ)

4) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab parents I dah meninggal...

5) I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je...

6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu...

7) Errr, sori, terpegang pulak....

8) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10

9) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia....:D

Nak....

nak pandai =cari isteri cikgu

nak sehat =cari isteri doktor

nak glamour = cari isteri artis

nak gaduh= cari isteri samseng

nak sembang= cari isteri penceramah

nak alim = cari isteri uztazah

nak gemuk= cari isteri chef

nak selamat = cari isteri polis

nak stylo = cari isteri kaki shopping
nak mampus= cari isteri muda yang 1 tempat keje dng isteri tua...:p
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments:

Post a Comment

♥ Tinggalkan Jejak anda disini ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...