Elegant Rose - Working In Background Suka Dan Duka Dikongsi Bersama: Ayat Ayat Nak Minta Putus

Pembaca Setia Blogku

Pages

I ♥ P2U CBOX

Penghibur Duka
hosted by Cbox.ws Owner By Penulisan2u CB Design by ღ ♥ Ƥɛиɢнιвʋя_Ɖʋκα ♥ ღ http://penghiburduka.blogspot.com/

Tuesday, October 16, 2012

Ayat Ayat Nak Minta Putus



Ayat Ayat Nak Minta Putus aka Break Up Yang Tersirat Perlu Korang Tau :

Awak berhak dapat yang lebih baik dari saya...maksudnye (aku boleh dapat orang lebih baik dari kau ! berambussss !)

Kita ni banyak perbezaannya...maksudnye (ko ni membosankan aku laa, berambusss la aku buat lawak pun kau tak pernah gelak kan !! bodoh)

Awak memang tak pernah faham saya...maksudnye (aku benci kauuuuu, menyampah betul !)

Saya tak bersedia lagi la untuk semua ni...maksudnye (aku bersedia nak lari dari kauuu,jahanam !)

Saya sayang awak,tapi macam kawan je...maksudnye (aku tak berminat la dengan kau, cermin diri kau dulu okay !)

Saya perlukan ruang untuk diri sendiri...maksudnye (aku nak blah jauh jauh dari kau, paham tak !)

Saya nak tumpukan pada kerja saya dulu...maksudnye (aku sebenarnye ade hati kat sorang mamat ni kat tempat kerja aku...hik hik hik)

Saya harap hubungan kita ni menjadi,tapi...maksudnye (kenapa la aku kena cakap benda ni lagi dengan kau, bahalol !)

Saya tak mampu bersama awak lagi...maksudnye (kau ni memang teruk lah, aku da tak sanggup daaa)

Antara kita, kita punya matlamat hidup ni berbeza...maksudnye (kau boleh jalan lah dengan falsafah hidup kau tu ok,aku dah letih !)

Saya terlampau menyanyangi awak, sehingga saya takut kehilangan awak...maksudnye (aku memang tak sayang kau langsung, dah lama mati dah rasa sayang tu, ngokk !)

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments:

Post a Comment

♥ Play Mp3 Song ♥


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

♥ Tinggalkan Jejak anda disini ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...