Elegant Rose - Working In Background Suka Dan Duka Dikongsi Bersama: Dah lama X Update??

Pembaca Setia Blogku

Rafiera Network Supply - RNS

Rafiera Network Supply - RNS
Pembekal Barangan Usahawan - Click Picture To Go Website

Friday, September 7, 2012

Dah lama X Update??

Ramai tertanya-tanya naper rafi lama x update blog...

hehe... bukan x nak update... niat memang nak update sebanyak mana yang boleh, tapi masa x mengizinkan la... sepanjang 3 bulan lebih x update nie memang rafi busy sangat.... yela... ngan pagi petang keje... sampai je umah bukak facebie kejap n then terus kiokkkk (tido la)

tuk permulaan nie mybe rafi update info2 atau tutorial la plak rasanyer... mungkin rafi akan selitkan jugak cerpen n sketsa pendek yang terbaru.... lau nak kata novel memang x siap2 agi r kan... haha.. 2 bulan x sambung novel yang terbiar jer... (ekekeke, mati idea dah).. lau setakat cerpen 2 ada la gak 2 3 tajuk dalam kepala nie nak wat... n x lupa gak nanty rafi copy koleksi2 cerpen terbaik k...

agak2 korang suka tutorial tuk aper yek??? lau ada yang berkenan atau nak carik, leh r suggest kat rafi... mana la tau rafi leh tolong kan ( cewahhhh, macam la power sgt ak nie... wakaka)

mybe lepas nie rafi akan letak ruang niaga tuk korang... dalam perangcangan la gak.. rafi tolong promote tuk korang la... x yah bayar pun.... free je letak... huhu.. (bukan banner tau) - ruangan niaga khas tuk pembaca...

ok la.. rafi pun lau taip panjang2 pun bukan korang nak baca kang.. lagi fed up ader la kowt... haha...

skunk masa tuk update... update yang penting2 je lu k.. yang banyak orang tanya...

rajin2 la singgah yek...

p/s : ak skunk nak merajinkan diri berblog balik :P setelah berbulan busy jer.. orang len busy gak leh jer update.. ekeke

assalamualaikum.... nantykan entry yang akan datang k...


photo : ni gambar rafi wak2 raya pertama... hehe... lupa nak ucap kat korang la.. selamat hari raya, maaf zahir batin.. mintak ampun lau ader salah dan silap k... pakat ramai2 bagi kat rafi dwet raya tau :P 

adios >>>>>>
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments:

Post a Comment

♥ Tinggalkan Jejak anda disini ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...