Elegant Rose - Working In Background Suka Dan Duka Dikongsi Bersama: Terima Kasih Churp Churp

Pembaca Setia Blogku

Rafiera Network Supply - RNS

Rafiera Network Supply - RNS
Pembekal Barangan Usahawan - Click Picture To Go Website

Friday, November 25, 2011

Terima Kasih Churp Churp




Now you can earn rewards by sharing through facebook and twitter with #ChurpChurp! How cool is that?

salam blogger kat korang semua..
menaip entry sambil tersenyum riang..sampai ke telinga..
kenapa? sebab churp2 bagi rezeki lebih la..alhamdulillah..
sebelum nie kan RAFI dah pernah merasa duit churp-churp..
memang churp2 boleh dipercayai..
so kali nie nak galakkan korang daftar churp2 nie..
sebab memang tak rugi pown..serius cakap..korang tak nyesal..

meh nak story sikit camna dulu 1st buat churp2 nie..
masa daftar dulu..memang nak dapat 20 sen pown thegeh2..
pastue makin hari makin bertambah..hepyy..
RAFI sharekan iklan churp2 nie kat facebook or twitter..
pastue RAFI kumpul lah sampai boleh cashout..nak tengok betul or tak..
bila dah cukup jer RM100, RAFI try cashout, sebulan pastue..
terbukti churp2 nie tak tipu kita..memang diorang bayar..
so camna korang nak naikkan earning korang tue, korang kena la usaha..
so setakat nie RAFI dah buat duit dengan churp2 dah RM400++..



sapa cakap kat tenet takleh buat duit..tapi nie duit poket jer lah..
korang pown boleh jugak..korang daftar churp-churp nie.. tak try mana nak
tau kan... lagi pun daftar nie free jer..

mesti korang nak tahu tips2 camna nak nekkan earning korang
dengan cepat kat churp2 nie kan? senang jer..
1. Korang kena rajin bukak dashboard churp2 korang..
2. Korang rajin2 lah promote iklan churp2 korang tue..
3. Share link churp2 kat facebook, twitter or laman sosial len..
4. Kalau boleh, buat post pasal churp2 kat blog nie..
5. letak iklan churp2 tue kat blog korang..
6. yang penting, jangan klik iklan korang sendiri..nanti kna banned!


okaylah korang..itu saja yang nak dikongsikan dengan korang..

usaha tangga kejayaan.. dan mencuba la.. korang x rugi apa2 pun..
Juz nak tolong korang cari duit lebih dgn churp churp nie..
terpulang pada korang nak try or tak.. Bagi RAFI, benda
baik elok digunakan dan dikongsikan..

Ok, jumper lagi di entry yang akan datang k..
wish had a nice job 4 u'll


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments:

Post a Comment

♥ Tinggalkan Jejak anda disini ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...